Be kategorijos

Dovana mokiniams – integruotos edukacines veiklos „STEAM kūrybiniai atradimai“ Druskininkuose

Dovana mokiniams – edukacinė kelionė. 2022 m. gruodžio 8 d., artėjant gražiausioms metų šventėms, didelis būrys šaunių Kauno Stepono Dariaus ir Stasio Girėno gimnazijos mokinių apdovanoti edukacine kelione už aktyvią socialinę, pilietinę veiklą bei gerus mokymosi pasiekimus. Jau tradicija tapusios edukacinės kelionės kryptis – Druskininkų miestas.
Kelionės metu, netradicinėse aplinkose vyko integruotos STEAM veiklos. Aplankytas amatų centras ,,Menų kalvė“, kuriame mokiniai dalyvavo edukacinėse floristikos dirbtuvėse „Miško paslaptys“, odos amato dirbtuvėse „Oda ir…? ir Mada… ir Amatas… ir Menas… ir TU!!! Odinės apyrankės gamyba“, juvelyrikos amato, technologijos ir kūrybinio proceso edukacijoje ,,Pasidaryk sau žiedą“, šilko istorijos ir technikos edukacijoje ,,Šilkinė pieva“. Po edukacijų mokiniai jėgas išbandė interaktyviose STEAM orientacinėse žaidynėse ir vakarą praleido pramogaudami Druskininkų vandens parke.
Ši kelionė puikus paskatinimas mokiniams būti labiau bendruomeniškais, aktyviais ir pilietiškais bei siekti savo tikslų ir svajonių!